​Catering in Raalte:

Ik ben Timo Roescher, de trotse eigenaar van Catering in Raalte. Nadat ik mijn opleiding Marketing & Communicatie (met uitstroom evenementen) heb afgerond heb ik besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Dit met al ruim 7 jaar werk ervaring in de horeca en evenementenbranche.

Met het concept Catering in Raalte streef ik ernaar om bij elk evenement dat wij mogen organiseren een echte belevenis te creëren. Dit doen we mede door onze creatieve benadering, ons vaste team en ervaren samenwerkingspartners.

Benieuwd geworden naar wat wij u kunnen bieden? Kijk dan even verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Met smakelijke groeten,

Catering in Raalte

Timo Roescher

Timo Roescher

Timo-Roescher

CHEF-KOK:

In onze keuken staat als chef-kok René Nijsink. Met zijn ruime horeca-ervaring kent hij alle kneepjes van het vak. Nadat hij al voor verschillende horecabedrijven heeft gewerkt en daar kennis heeft opgedaan over de meest uiteenlopende gerechten staat hij tegenwoordig bij ons in de keuken. Een echte topper die als geen ander in staat is passende en smaakvolle catering te verzorgen.

René Nijsink

Rene Nijsink
bbq foto beleefevents
hapjes foto beleefevents
Lunch-1024x473